Грим: Модни тенденции лято 2012

Грим: Най-новите модни тенденции лято 2012.


От голяма степен зависи от грима как ще изглеждате и какъв е вашият стил. Така че, за всеки нов сезон трябва да изберете най-подходящите модни тенденции, не само за грима а и за вашата прическа, бижута, слънчеви очила, обувки, дамска чанта, рокля и други модни аксесоари.
пастелен грим, pastelen grim

Ако искате да изглеждате модерни това лято и да сте в крак с модата използвайте предимно пастелни цветове. Те са едни от най-новите тенденции в грима и козметиката през следващия летен сезон и са много подходящи за всички дами, независимо от възрастта.

Използвайте винаги разнообразни цветове при гримиране като синьо, зелено, червено, розово, оранжево и златно.

Изберете цвета който е най-подходящ в зависимост от вашата кожа, тен и коса. Може да се гримирате не само в един цвят, а и да смесите два до три преливащи се. Яркостта на цветовете трябва да се коригират в зависимост от времето като през деня по-лек грим а вечер по-наситен.

грим

През деня е най-добре с по-леки нюанси на сенките. Грима трябва да е минимален - малко руж на бузите, а червилото да е неутрален цвят.

Вечер изберете по-наситени нюанси и по-ярко червило, като розово, оранжево-червен или кестеняв. За дамите, които не използват червило, може да го заменят с гланц или балсам за устни.

Не се страхувайте да експериментирате с различни нюанси, тонове и стилове, за да изглеждате страхотно.